Werkoriëntatie in november!

In de maand november hebben we twee leerzame activiteiten gehad op jullie vrije dinsdagavond. Als eerst was er natuurlijk de pubquiz met D&B. Die avond was het moeilijk te bepalen wie het meest enthousiast was. Was het Kevin die de problemen zo inleidde dat we allemaal geboeid zaten te luisteren? Waren het de studenten die per se wilden winnen en dus maar alles opschreven wat ze ooit geleerd hadden? Of was het de jury die zo lang zat te discussiëren dat Kevin er iets van heeft moeten zeggen? De Moam’s die Ellen mee had genomen werkte in dit geval averechts, door de suiker explosie was al helemaal niemand meer te stoppen.

Wat gelukkig wel goed bepaald kon worden was de winnaar van de quiz. Dit stond namelijk mooi weergegeven in een overzichtelijke 2D staaftabel zoals we geleerd hebben van Thijs. Het was nek-aan-nek maar uiteindelijk heeft B-Invloedbaar gewonnen!

Na de quiz (tijdens ook trouwens) was het uiteraard tijd voor B-r. Onder het genot van een drankje kon iedereen gezellig met elkaar kletsen om de avond goed af te sluiten. Zoveel gedragsveranderaars gezellig bij elkaar, het was net of we in de Hemel waren!

De eerste activiteit was zo geslaagd dat we op de valreep nog een extra activiteit hebben kunnen regelen voor jullie! Tijdens de workshop van Victoria van DisGover was het de bedoeling dat we de trip naar de ASPO gingen organiseren (kwam ons erg goed uit, bedankt!). Voordat we dat gingen doen moesten we alleen eerst kleur bekennen. Door middel van een aantal vragen kwam je terecht bij een set aan eigenschappen die jou het meest lagen en deze eigenschappen kwamen ook zeker terug in de poster! Groepje coördinator en observator (blauw) hadden een minimalistische poster waar alleen de kernpunten opstonden. Groepje rood/oranje (motivator/ besluitvaardig) had zijn hele poster volstaan met PR. Als laatste heeft groepje groen (supporter/bemiddelaar) een beetje zitten tekenen. Dat was wel zo mooi dat de andere groepjes toch nog een beetje groen zagen van jaloezie. Helaas was niemand van ons geïnspireerd genoeg om geel te zijn, dus moeten jullie het bij ASPO doen met de oude vertrouwde kroegentocht!

We hopen dat jullie nerds er ook de volgende activiteit weer bij zijn!

Liefs,

De oriëntatiecommissie

   

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *